Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

vrijdag 9 maart 2012

Twee duimen omhoog voor Scuba Center Amsterdam!

Op donderdag 9 februari jl. heeft Scuba Center Amsterdam het PADI Discover Scuba Diving programma gegegeven aan een groep van 9 enthousiaste beginnelingen. Stichting Guadalupe heeft de deelnemers geworven via onder andere sociale media.

Stichting Guadalupe bestaat dit jaar 5 jaar en de duik voor het goede doel was de eerste jubileumactie!
Stichting Guadalupe is een organisatie die zich inzet voor de kindertehuizen Casa Hogar Benito Juarez in Oaxaca en Cuicatlan, in Mexico.

Scuba Center Amsterdam heeft de totale opbrengst van de duikavond van € 315,- aan Stichting Guadalupe geschonken. Het volledige bedrag is inmiddels overgemaakt aan Casa Hogar en van dit bedrag kunnen de 26 kinderen van het kindertehuis in Cuicatlan bijna een hele maand verzorgd worden. Ook zal een deel van het geld gebruikt worden voor de bouw van een 40.000 liter reservoir om water in op te slaan.

Sjouke Brunia, opleidingsmanager bij Scuba Center is enthousiast: "Het leuke van zo'n kleine stichting is, dat 100% van het geld direct op de bestemming aankomt, en dat je precies kunt zien wat er met het geld gedaan wordt. Voordeel voor ons is dat drie van de negen deelnemers binnenkort aan hun Open Water Diver cursus beginnen. Het organiseren van dit soort avonden levert uiteindelijk meer op dan werving via bijvoorbeeld Groupon. De deelnemers krijgen geen korting, maar steunen een goed doel."


Sjouke, Wij sluiten ons volkomen aan de laatste opmerking, want dit is de manier om jezelf zeer positief op de kaart te zetten!! Dat is dus met stip twee duimen omhoog voor Scuba Center Amsterdam!


Ga hier naar hun website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.